Download Jouko Piho My Master - Vomit Pint - Ylöstempaus & Antikristus (Cassette) album flac mp3


2016
Label: Supreme Analog Torture Records - SATR-026 • Format: Cassette • Country: Finland • Genre: Rock • Style: Noise, Grindcore
Jouko Piho My Master - Vomit Pint - Ylöstempaus & Antikristus (Cassette)

Jouko Pihon ajankohtaissivusto Tervetuloa sivuilleni! Vasemmalla olevista linkeistä pääset 33 eri sivulle, joissa löytyy monenlaista kiinnostavaa luettavaa. Pidin tätä sivustoa lähes 10 vuotta eli - Tervetuloa uusille sivuilleni osoitteessa !

Jouko Pihon kommentti Ystäväni vuotiaan tyttären uni on Raamatun Ilmestyskirjan mukainen. Lopunaikana tulee maailmaan pakkovalta, jolloin ihmisten on otettava otsaan tai oikeaan käteen merkki, joka vastaa yhdistettyä pankki- ja henkilöllisyyskorttia.

 · Ikuisesti ulkopuolinen. Eläkkeellä oleva luokanopettaja Jouko Piho on vuorenvarma, että hän on profeetta. Tehtävästä on ollut harmia niin hengellisissä piireissä kuin poliittisissa pyrkimyksissä. Uskostaan hän ei kuitenkaan voi luopua. Jouko Piho kokee olevansa profeetta eli saavansa viestejä Jumalalta. Hän on kirjannut sekä itse.

 · Jouko Piho kertoo saaneensa tuomion. Piho touhuaa Siniristin Liiton yhdistyksessä, jonka kampanjateltalla on käynyt nuori mies, joka oli lukenut Piholle Herran sanoman hänelle, jossa oli tuomio Piholle. Jouko Piho kirjoittaa nettisivuillaan: "Tänään oli taas hyvin monenlaisia tapaamisia ihmisten kanssa sekä hyviä että huonoja.

Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy) JoukoPiho. KD ei sitten lopulta hyväksynyt minua virallisesti kansanedustajaehdokkaaksi, vaikka epävirallisesti ehdokkuuteni piti olla jo varma. Syytä ei ole minulle kerrottu tarkemmin. On vain sanottu, että minulla on liian jyrkkiä kannanottoja.


My Lonely Hour Hypno - Elegia - Sounds Within (CD, Album) Brick (Radio Mix) - Ben Folds - The Best Imitation Of Myself: A Retrospective (CD)

2 Replies to “Jouko Piho My Master - Vomit Pint - Ylöstempaus & Antikristus (Cassette)”

  1. Jouko Piho toista kertaa mukana Pertti Jarlan piirtämässä Fingerporin stripissä. Ensimmäinen Firngerpori-strippi näkyy tämän sivun alaosassa. Fingerporin/Pertti Jarlan näkemys. Tykkään tästä sivusta Tykkäät tästä sivusta • henkil.

  2. Jouko Piho: ”EU:ssa on kyse Anti­kris­tuksen vallasta”. Uuden Suomen uskonnollinen kolumnisti Jouko Piho perustaa puoluetta, kertoo Helsingin Sanomien Nyt-liite. Puolue asettuisi EU-kriittiselle peruslinjalle. Pihon mielestä ”EU:ssa on kyse Antikristuksen vallasta”, kuten hän Nyt-liitteessä kertoo. Piho pitää itseään ted Reading Time: 1 min.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *