Ik Zou Wel Eens Willen Weten - Willeke Alberti - De Beste Van Willeke Alberti (Vinyl, LP)

Ze straalt nog steeds dat meisjesachtige uit, ook in haar zingen. Haar zou je als schoondochter willen hebben. Willeke heeft een opmerkelijk leven achter de rug. Diverse malen getrouwd en kinderen bij verschillende mannen. Maar alles en iedereen gaat in harmonie met elkaar om, dat komt niet zo vaak voor. Dat doet ze heel goed. In Amsterdam heb ik naast Willeke gewoond, ik was dus haar buurman in Osdorp toen ze nog getrouwd was met Joop Oonk.

Ze wordt 75 in februari, ik in april. Ik vind haar een fantastische zangeres met een bijzondere warmte in haar stem. Voor Willeke geldt dat zeker niet. Ik Zou Wel Eens Willen Weten - Willeke Alberti - De Beste Van Willeke Alberti (Vinyl is in het artiestenvak een prachtig voorbeeld van mooi oud worden en ze gaat op de juiste manier mee met haar doelgroep.

Willeke behoudt haar klasse. Vrijwel iedereen vindt haar vriendelijk en lief, dat kun je alleen maar voor elkaar krijgen als je echt bent. Ik heb heel veel met Willeke gewerkt. Ze weet precies wat ze wil. Ze moet wel in een veilige omgeving zitten qua muzikanten en geluidsman.

Als dat goed zit, weet ze je feilloos te raken met haar stem en haar liedjes. Of ikzelf tot mijn 75ste zou willen zingen? Nee, dat is niet mijn droom. In de jaren zeventig nam de populariteit van Alberti langzaam af, al scoorde hij nog enkele hits. Hij begon een platenzaak op het Osdorpplein genaamd 'Disco Alberti'waar zijn zoon Tonny Alberti werkte als in- verkoper.

In werd ontdekt dat Alberti aan een ernstige maagklepaandoening leed wat de oorzaak was van zijn enorme gewichtsafname. In januari was hij nog Ik Zou Wel Eens Willen Weten - Willeke Alberti - De Beste Van Willeke Alberti (Vinyl op televisie te zien in het programma van Mies BouwmanIn de hoofdrol. Op 18 februari overleed hij aan een dubbele hersenbloeding. Hij werd gecremeerd in crematorium Westgaarde in Amsterdam. In trouwde hij met de Arnhemse Hendrika Geertruida Ria Kuiperwaarna op 3 februari dochter Willeke werd geboren en op 28 januari zoon Tonny.

In werd aan de gevel van de Westertoren in de Jordaan een plaquette aangebracht ter herinnering aan Willy Alberti. Zijn vrouw Ria ontplooide na zijn dood vele activiteiten om de herinnering aan hem levend te houden. Zo vertoonde ze filmopnames van optredens in buurtzaaltjes en bejaardenhuizen. In richtte ze een Willy Alberti-museum op dat in heropend werd aan de rand van het centrum.

Ze was eregast op elke bijeenkomst waar het Jordaanrepertoire ten gehore werd gebracht. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Willy Alberti. Willy Alberti in Op volle toeren in Een vetgedrukt getal geeft aan dat dit de hoogste notering betreft. Naamruimten Artikel Overleg. De regenboogkleurige parasolletjes in de hal en verderop in de kerkzaal zijn teken van een evangelisatiedienst. Thema van de dienst is 'Zout en Licht'.

Ze zijn alle drie live te luisteren via onze site! Klik maar eens op Luister nu bij EO Webradio! Giessen - Rijswijk.

Naar de live-uitzendingen. Naar de kerkradio. Naar de muzikale fruitmand Giessen-Rijswijk. Elke donderdagmorgen van Geest Van Hierboven. Als je graag naar NPO Radio 5 luistert, geef je om veel meer dan alleen muziek. Er zitten allerlei elementen in LP) programma's van Radio 5, die verder gaan dan wat je bij de meeste radiozenders ziet.

Er is aandacht voor de mens, de gezondheid van de mens en de omgeving van de mens. NPO Radio 5. Via deze app luister je live naar NPO Radio 5en kun je fragmenten of gemiste uitzendingen van je favoriete programma's gemakkelijk terugluisteren.

Ook kun je een gratis bericht sturen naar de studio via de app. Ook is er een 2 uur durende podcast waarin fragmenten van alle radiotunes zijn te horen. Luister naar de Tunes LP). Tot nu toe was dat alleen in het programma Bert op 5 zelf Radioprogramma De Muzikale Fruitmand viert jarig jubileum Medianieuws. In de muziekreeks De Muzikale fruitmand van de Evangelische Omroep bracht het koor onder zijn leiding een LP uit, getiteld Geloof, hoop en liefde.

Toen hij dirigent werd van Vox Vivenda uit Voorthuizen maakte dit koor een opmerkelijke groei door. Vanaf was hij de eerste dirigent van het gerenommeerde Veenendaals christelijk mannenkoor. Gerja werkt sinds bij de Evangelische Omroep. Hier begint ze als redacteur en regisseur voor onder andere 'De Muzikale Fruitmand' en 'Nederland Zingt Gospel' 'De Muzikale Fruitmand' is een verzoekprogramma van psalmen, lofzangen en geestelijke liederen voor alle leeftijdsgroepen.

Voor verjaardagen, jubilea of ter bemoediging kunt u bij bij ons een verzoek indienen. Groot Nieuws. De meditatie van Jurjen ten Brinke wordt omlijst met prachtige liederen zoals 'Heer ik hoor van rijke zegen' en 'Stromen van zegen'.

Bron: EO. Meer afleveringen van Nederland Zingt Dichtbij. Uitzending gemist op 23 Mei Uitzending gemist Nederland 1. Ja, vulde ik aan, en LP) Muzikale Fruitmand, dat was toch wel het heetste uurtje van de week! Hij meldt zelf dat hij op een terras met onder andere collega-dj Ivo van Breukelen in Baarn zat toen hij 'uit het niets' een knal kreeg. Voor al die doorgesnoven mongolen die mij vanuit het niets een knal geven op een terras in Baarn: [. Nieuwe datum: Woensdag 16 juni Beschrijving.

Via deze app luister je live naar NPO Radio 5, en kun je fragmenten of gemiste uitzendingen van je favoriete programma's gemakkelijk terugluisteren. Van maandag 25 tot en met vrijdag 29 november hoor je de Evergreen Topdagelijks LP) De Muzikale Fruitmand podcast en ligne, emission radio, gratuite.

Ruth Ruth is freelance redacteur voor Eva en heeft een passie voor verhalen, verbinden en verblijden.


Razen Door De Ruimte - Mensenkinderen - Het Lied Van Schijn En Wezen (CD, Album), All I Do Is Dream Of You, Never Breaking Books (That Girl Mix) - Prick Decay - Guidelines For Basement Non-Fidel / Mic Gravy F, I Want To Boogie With You - Lou Reed - The Bells (Vinyl, LP, Album), Alert - Various - 23h23 LP 02 (Vinyl), Песня О Вреде Пьянства - Various - Панк Революция 21 (Cassette), Enrico Intra - Nosferatu Live (CD, Album), Derrama Tua Unção - Soraya Moraes - Grande É O Meu Deus (CD, Album), La Mela - Paolino Paperino Band - Pislas (Vinyl, LP), Rise Up - Flogging Molly - Speed Of Darkness (Box Set, Album), The Man From THRUSH - Lalo Schifrin - Mission: Impossible ... And More! - The Best Of Lalo Schifrin