Ochtendzon

Verder moeten buurtbewoners veel beter bij de plannen worden betrokken. Pas als de zorgen van de omwonenden zijn weggenomen, mogen de torens worden gebouwd. Zie ook: De Skyline van Den Haag gaat de komende jaren hoogterecords breken. Zie ook: De Skyline van Den Haag gaat de komende jaren drastisch veranderen en nog verder- de nasleep. Zie ook: De Skyline van Den Haag gaat de komende jaren drastisch veranderen en nog verder.

Toekomstige hoogste torens een kopje kleiner gemaakt: niet meer dan meter de lucht in. AD Een voorstel van VVD en Partij voor de Dieren om de geplande torens van pakweg meter flink te kortwieken, werd gisteravond door de Haagse politiek aangenomen.

Lex De Jonge Omwonenden en ondernemers moeten niks hebben van de al te hoge nieuwbouw, schuin tegenover station Den Haag Centraal. De torens zouden de ochtendzon wegnemen op de Herengracht en het Voorhout.

Ook zouden ze qua beeld niet passen bij de huidige bebouwing die op het hoogste punt de ministeries van Binnenlandse Zaken en Justitie liefst veertig meter lager zijn. De politiek gaf hen gisteravond gelijk. Impressie van de torens bij het Centraal Station in Den Haag. Afbeelding Rijnboutt. Bouw torens bij Den Haag CS in gevaar nu plannen worden aangepast. O mroep Die waarschuwing liet wethouder Anne Mulder donderdag horen tijdens een debat in de gemeenteraad.

Maar de gemeenteraad trok zich daar niets van aan. De twee torens mogen maximaal meter hoog worden en nietzoals in de plannen, legde de politiek vast. De raad past daarmee het bouwplan voor het gebied tussen de Rijnstraat, Koningin Julianaplein, Bezuidenhoutseweg en de Oranjebuitensingel grondig aan.

Op dit stukje grond, ook wel de Bellevue-locatie genoemd, willen de Duitse ontwikkelaar Patrizia en de Haagse woningbouwcorporatie Staedion twee enorme torens bouwen. Die moeten plek gaan bieden aan appartementen en Gijsbert van Herk, bestuursvoorzitter Staedion, verklaarde tijdens de vergadering dat de bouw op de Bellevue-locatie dringend nodig is vanwege het enorme gebrek aan woningen in de regio. Gevolg daarvan is dat het project misschien op de lange baan wordt geschoven of helemaal niet doorgaat als aan die plannen wordt getornd.

Neemt niet weg dat buurtbewoners en een flink deel van de gemeenteraad flinke kritiek houden op de plannen. Zo vinden vrijwel alle partijen in de gemeenteraad dat de inspraak flink tekort is geschoten. De bewoners zouden niet serieus zijn genomen door de ontwikkelaars. Verder vinden de partijen dat de gemeente veel duidelijke moet maken waar in de omgeving plek wordt gereserveerd voor Ochtendzon artsen, scholen en groen.

Daarnaast is er kritiek op de omvang van de torens. Peter Bos van de Haagse Stadspartij wees erop dat het gebied vlakbij de Koekamp en het historisch centrum ligt. Die visie wordt gedeeld door een groot aantal partijen in de raad, bleek. Daarom dienden VVD en Partij voor de Dieren een breed gesteund voorstel ruim twintig meter van de torens af te halen. Alle partijen — behalve Hart voor Den Haag — steunden het.

Het liberale raadslid Jan Pronk was niet onder de indruk van de aankondiging van de Ochtendzon dat het plan daardoor misschien in de gevarenzone komt. Wethouder Mulder Stadsontwikkeling is het niet eens met de kritiek op de omvang van de torens, zei hij. Hij benadrukte net als Staedion het grote belang van het bouwen van nieuwe woningen.

Volgens hem zou door de komst ervan ook een minder aantrekkelijk stukje van de binnenstad mooier kunnen worden. Verder beloofde Mulder de raad dat hij met concrete plannen komt voor de voorzieningen in het gebied. Dat beloofde ook Staedion-topman Van Herk. Als de inspraak nu niet goed was, gaat dat alsnog goed gedegen gebeuren. Dat moet dan alsnog Ochtendzon voordat de plannen verder worden uitgewerkt — als de ontwikkelaars dat nog willen.

Haagse politiek wil wolkenkrabbers Centraal Station al verbouwen voor ze er staan. OmroepWest De VVD en de Partij voor de Dieren hebben de afgelopen dagen flinke steun in de Haagse raad voor hun voorstellen hiertoe gekregen. Ze kunnen daardoor zeer waarschijnlijk op een meerderheid rekenen, als er donderdag over de plannen wordt gedebatteerd. De partijen willen daarbij niet alleen vastleggen dat ze worden gekortwiekt, ook komen er strikte regels voor het ontwerp.

Als de ochtendzon niet beschikbaar is, kies dan een plek met beschikbaarheid van gevlekte zon. De middag- en middagzon zijn vaak te sterk voor sommige van deze Ochtendzon wijnstokken, vooral als je in het zuiden woont.

Tuinieren Tuinen Werf. Huis Tuinen Schaduwrijke meerjarige wijnstokken - Kies meerjarige wijnstokken voor schaduw. Schaduwrijke meerjarige wijnstokken - Ochtendzon meerjarige wijnstokken voor schaduw Zijn er aaie en aaie plekken in je land chap waar je niet kunt be li en wat je plant?

I er mee tal chaduw met lecht een paar uur ochtendzon, of mi chien een deel van de dag gevlekte zon? Overweeg om c Inhoud: Klimplanten voor schaduwrijke gebieden Schaduwtolerante meerjarige wijnstokken Zijn er saaie en saaie plekken in je landschap waar je niet kunt beslissen wat je plant? Klimplanten voor schaduwrijke gebieden Overweeg deze bloeiende Ochtendzon voor die lege gebieden. Categorie : Tuinen. Vorige Artikel Ik hou van mijn naamgenoot - roos 'Larissa'.

Volgende Artikel Komkommers bestuderen. Notify me of new comments via email. Notify me of new posts via email. This entry was posted on February 7, at pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2. You can leave a responseor trackback from your own site. Create a free website or blog at WordPress.

Computerbedrijf Microsoft failliet Na een moeilijk jaar in tekent Microsoft dit jaar zijn faillissement.


Atom And His Package - Making Love (Vinyl, LP), Slowly (Ksuke Remix) - Dropout (8) - Slowly (CDr), Never Breaking Books (That Girl Mix) - Prick Decay - Guidelines For Basement Non-Fidel / Mic Gravy F, Nobodys Heart - Mel Tormé - Tormé (Vinyl, LP, Album), Heartbreaker - Led Zeppelin - On Tour The Backstage Story (Vinyl, LP), Hot Shot - Various - Flair Favourite Party Hits 70 80 90 (CD), Untitled - Mike McColl Jones Read By Mark Mitchell (14) - And Now Heres ... A Fun History Of Austral, The Hour Of The Star - Ivo Perelman Quartet - The Hour Of The Star (CD, Album), Gold Is King - Sol Invictus - Black Europe (CD, Album), Near Wild Heaven - R.E.M. - Out Of Time (Cassette, Album), A Child At The Piano - Various - Sound Music Album 15 (Vinyl, LP), Misericordia - Dead When I Found Her - All The Way Down (File, Album)