Download Sikken Dag - Bjørn & Okay - Modne Mænd (Vinyl, LP) album flac mp3


1988
Label: Fanfare (2) - FANLP 8812 • Format: Vinyl LP • Country: Scandinavia • Genre: Pop • Style: Schlager
Sikken Dag - Bjørn & Okay - Modne Mænd (Vinyl, LP)

mænd fra 0 til år. I løbet af 4 uger blev mænd fotograferet. En på nul år, en på 1 år, en på 2 år, en på 3 år osv. mænd. Nøgne eller næsten nøgne. Der er nogle i 50erne, der ligner nogle på 70 år og omvendt. Kig med og se, om du kan gætte alderen. 35 interaktioner.

Det er solid bondemad, som et hold meget modne mænd laver til sig selv og hinanden på Lind Aktivitetscenter. I snart 20 år har holdet»Mad for Mogens«hver torsdag kokkereret sammen. I dag er de otte medlemmer med en gennemsnitsalder på 86 år. Og hvorfor holdet skal hedde»Mad for Mogens«, er der en særlig forklaring på.

Engangshandsker hos PriceRunner SPAR penge ved at sammenligne priser på + populære modeller Gør den bedste handel nu!

Vi har samlet de 12 mest almindelige fejl midaldrende kvinder begår - og eksempler på, hvordan du undgår dem. Og vi kan glæde dig med, at en af de helt store brølere er, at vi ofte forfalder til at bruge FOR FÅ penge på tøj! Du er velkommen til selv at føje ekstra midalder-bommerter til. 1. 2. 3.

Plej dine klunker med Voks By Dick Johnson Alle mænd ved at "klunkerne" er deres dyrebareste eje, og det som de skal passe mest på igennem deres liv. Derfor er der nu blevet fremstillet dette produkt fra Dick Johnson som udelukkende hjælper dig til at få nogle dejlig og sunde "klunker". Klunke Voksen By Dick Johnson (50 ml) er som sagt en voks/creme, som er produceret til udelukkende at.


As If 3 - Klinkklaar (CD, Album) Missile And Crashed - No Artist - Comedy (Vinyl, LP) Green (Original Mix)

1 Replies to “Sikken Dag - Bjørn & Okay - Modne Mænd (Vinyl, LP)”

  1. Bjørn & Okay. Real Name: Bjørn Hansen, Benny Jensen, Svend Aage Studsgaard & Erik Madsen. Profile: The danish group in their first record "Du og jeg". The frontsinger Bjørn Hansen's son is frontsinger in Kandis. Sites: Members:Missing: Sikken Dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *