Download Egy Csöpp Kis Előleg - Judit Szűcs - Egy Csöpp Kis Előleg / Rossz Madár (Vinyl) album flac mp3


1972

Egy Csöpp Kis Előleg - Judit Szűcs - Egy Csöpp Kis Előleg / Rossz Madár (Vinyl)

Hidd el, csak jót akarok neked”. Egy csöpp kis eszem, ha volna nekem. örülnék annak, hogy élhetek. Egy csöpp kis eszem, ha volna nekem. nem kívánnék még jobb életet. Egy csöpp kis eszem, ha volna nekem. nem rohannék fejjel a falnak. Egy csöpp kis eszem, ha volna nekem. egy jó Album: Kis virág.

 · Shop for Vinyl, CDs and more from Judit Szűcs at the Discogs Marketplace. Explore. Discover. Explore All; Trending Releases Szűcs Judith* Ilyen Ma Egy Lány Szűcs Judit* Egy Csöpp Kis Előleg / Rossz Madár.

 · Egy csöpp kis eszem, ha volna nekem. én is olyan lennék, mint ez a világ. – Ó, egyetlen kislányom. hát mondd, elment a józan eszed. mit szólnak majd terád az emberek. – Ó, az emberek. – Ó, egyetlen kislányom. Én nem erre neveltelek. Hidd el, csak jót akarok neked.

egy Csöpp szeretet Nincsenek bejegyzések. Nincsenek bejegyzések.

 · Először ment ilyen csöpp hármas ikrekhez a magyar kutyás doki ebével. október A kis Rozi, Emma és Janka még nem is sejti, hogy egy németjuhász is pátyolgatja őket. Dr. Rex és gazdája, Varga Gábor gyermekorvos mindig szolgál valami meglepetéssel követőiknek a .


Submissiveness - Various - Terror Impact Vol. 2 - Brand New Darkcore & Terrorcore (File, MP3) The Brightness Of Your Decay - InThyFlesh - The Flaming Death (Cassette, Album) Trail Of Despair - Various - Fishin In Troubled Waters (CD)

3 Replies to “Egy Csöpp Kis Előleg - Judit Szűcs - Egy Csöpp Kis Előleg / Rossz Madár (Vinyl)”

  1. View credits, reviews, tracks and shop for the Vinyl release of "Egy Csöpp Kis Előleg / Rossz Madár" on Count: 7.

  2. Egy csöpp kis előleg, hogy tudjam felőled, mennyit érek neked, s maradjak-e veled talán. Csak egyszer kérem, nem koldulok, ha nem kellek, én megfordulok, és nem lesz ebből szerelmi házasság. No persze megtarthatsz, ha úgy gondolod, hogy én mellettem nem rossz dolog, de ennek némi jelét is adhatnád. Egy csöpp kis előleg.

  3. Szörényi Szabolcs -Bródy JánosEgy csöpp kis eszem, ha volna nekemnem szégyellne engem a jó anyámEgy csöpp kis eszem, ha volna nekemláthatóan büszke lenne rám.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *